‹ terug naar alle berichten

Discussie met Gemeente Son, steun ons bestuur!!

De Commissie Burgerzaken van de Gemeente Son en Breugel vergadert over de ballennetten, oproep voor steun aan ons bestuur in deze vergadering.


Op 7 maart om 20:00 vergadert de Commissie Burgerzaken van de Gemeente Son en Breugel over het probleem van het “golfballenvangnet” bij hole 5. Zoals wellicht bekend is, vlogen de ballen regelmatig over de bestaande netten en beschadigden geparkeerde auto’s en de gevelplaten van het Combigebouw. Teneinde de schade te beperken en vooral ter voorkoming van persoonlijk letsel is Hole 5 ingekort en deels verlegd. De uiteindelijke oplossing is de plaatsing van een veel hoger net. De kosten hiervan zijn een groot probleem voor de Golfclub. In de gemeenteraad is al vaker aangedrongen dat de gemeente Son en Breugel de kosten van een nieuw, hoog hek moet dragen aangezien het Combigebouw is neergezet zonder goed overleg vooraf over hinder en veiligheid. Het veiligheidsprobleem is nu op het bord van de Golfclub terechtgekomen. De gemeente toont zich nu wel (mede-)verantwoordelijk voor de ontstane situatie. Financieel echter willen B&W niet verder gaan dan een “bijdrage in de kosten”.

Op dinsdag 7 maart, 20:00 staat “Golfballenvangnet; toelichting op memo “Vergoeding aanvullende veiligheidsmaatregelen” d.d. 3 januari 2017” op de agenda van de Commissie Burgerzaken. In deze openbare vergadering zal het bestuur van de golfclub ons standpunt verdedigen voor volledige vergoeding van een nieuw, hoog vangnet bij hole 5 door de Gemeente Son en Breugel.

Bij deze dan ook de oproep om ons bestuur te steunen met uw aanwezigheid in deze vergadering. De vergadering is op 7 maart en begint om 20:00 in de Raadszaal van het Gemeentehuis, Raadhuisplein in Son. 

Details van de agenda en de ingebrachte discussiestukken staan op de website van de Gemeente Son en Breugel .


Geplaatst op: vrijdag 24 februari 2017