‹ terug naar alle berichten

Introductie Oefenjaarkaart

Beste clubleden,

Onze club heeft net als vele andere golf- en sportverenigingen te maken met een teruglopend aantal leden en daardoor vermindering van inkomsten. Om deze terugloop enigszins te compenseren willen we onze golffaciliteiten effectiever gaan exploiteren en ruimer beschikbaar stellen voor niet-leden met baanpermissie.

Hiervoor gaan we per 1 september een nieuwe greenfeekaart introduceren en schaffen we de noodzaak van introductie bij gebruik van de greenfeekaarten af. De gewone greenfeekaart en de oefendagkaart blijven bestaan.

Per 1 september hebben we dan voor niet-leden met golfbaanpermissie:

De greenfee dagkaart kan gebruikt worden wanneer de baan open is voor vrij golfen. De oefendagkaart en de oefenjaarkaart kunnen voor oefenen en trainen gebruikt worden wanneer de oefenaccommodatie open is. De oefenaccommodatie bestaat uit de drivingrange, het oefenveld achter de drivingrange en de golfbaan/oefenholes 2 t/m 5, incl. de zomergreen van 5. Het baanreglement is door de H&R commissie aangepast aan de nieuwe situatie.

Het clubhuis is open op de avonden dat de oefenaccommodatie open is. Hiervoor zijn dus extra bardiensten en extra bardienstvrijwilligers nodig. De bardienstvrijwilligers krijgen de instructies voor de verkoop van de greenfee kaarten en het afhandelen van de registratie in een aparte email toegestuurd.

Uiteraard passen we ook de teksten op de website aan m.b.t. deze nieuwe ontwikkelingen en tevens maken we gebruik van de mogelijkheden tot adverteren via onze gebruikelijke kanalen (o.a.website, plaatselijke kranten, e-mail). We hopen dat we met deze stap meer activiteiten en omzet kunnen genereren. Om dit daadwerkelijk tot een succes te maken hebben we natuurlijk jullie medewerking heel hard nodig, beginnend met mond tot mond reclame en een gastvrij en behulpzaam onthaal van onze greenfee-ers.

Voor vragen en informatie kunnen jullie terecht bij;

de clubmanager, Harrie Maas, 0653123647 en bij diens afwezigheid bij

Joke van der Kerk,                        0639141949 of

Con Schoonderwoerd,               0653298434


Het Bestuur

Bijgesloten

Geplaatst op: vrijdag 26 augustus 2016

Documenten

Oefenjaarkaart Baanreglement