Begeleid Trainen

Heb je dat ook?

Dat je eigenlijk graag je golfspel wilt verbeteren, maar niet de tijd heeft om te investeren in het nemen van lessen en daarnaast ook nog actief te trainen. Wij hebben de oplossing!

Een vorm van trainen waarin je met gelijkgestemden op je eigen niveau en in je eigen tempo traint én lest tegelijkertijd. Zonder trainen geen vooruitgang en zonder les geen gerichte training. Waarom dan niet het beste van beide werelden samen laten komen tijdens het BEGELEID TRAINEN.

Waarom?

Beter worden in golf kost tijd en vraagt om herhaling. Dit concept geeft de mogelijkheid om samen, in een gezellige en georganiseerde situatie, te oefenen en begeleid te trainen. Om beter te worden of om op niveau te blijven. Leuk en leerzaam!!!

Voor wie?

Voor iedereen die het leuk vindt om in een informele setting maar zeer effectieve manier bezig te zijn met zijn of haar golfspel. Advies is om deel te nemen wanneer je in het bezit bent van baanpermissie.

Door wie? 

Trainen onder begeleiding van PGA Professional  Paul Berkhout met ruimte voor vragen en instructie.

Hoe?

Een gevarieerd aanbod van training en spelvormen met wekelijks nieuwe oefeningen en opdrachten die aansluiten op uw wensen en het jaargetijde.

Wanneer? 

Wanneer het je uitkomt! Je kunt flexibel gebruik maken van de 25 gereserveerde uren per maand, 6 uur per week, in de ochtend, middag  en/of de avond. Inschrijven is niet nodig!

Kosten?

2 maanden: €40,00 per maand

4 maanden: €37,50 per maand

Aanmelden?

Bel Paul Berkhout op 06 - 37 009 699 of stuur een email naar golfschool@golfson.nl .