Beginnen met golfen

Beginnen met golf betekent ontdekken en ervaren. Op golfclub Son doen we dat door middel van lessen en trainingen en met behulp van enthousiaste begeleiders.

Lessen en trainingen

Er wordt lesgegeven volgens het 9-stappenplan van de Nederlandse Golf Federatie. Iedere startende golfer begint in:  "Stap 1. Op weg naar baanpermissie" en rond af met stap 2 "Handicap 54".
De lessen en trainingen worden in verschillende vormen aangeboden, zoals privélessen, groepslessen, pakketten en abonnementen. De lesvormen verschillen in tijd, thema en kosten. 

Introductielessen

 a. Groepslessen: Voor een eerste kennismaking met de golfsport kunnen beginners groepsgewijs 3 lessen van 50 minuten nemen voor €46.-/lesuur. (groepen tot 4 pers.) 

 b. Privélessen: Voor een eerste kennismaking met de golfsport kunnen beginners individueel 3 lessen van 30 minuten nemen voor €23.-/les.

Lespakket

De Golfschool biedt beginners een lespakket aan van 15 groepslessen waarin, indien wenselijk 2 theorielessen kunnen worden opgenomen. Kosten € 205.- p.p. Daarmee bereik je gegarandeerd baanpermissie en afhankelijk van oefentijd en aanleg wellicht ook handicap 54.

Kijk hier voor de diverse mogelijkheden en bijbehorende tarieven.

Ik bespreek graag met je wat de beste lesoptie is die jou past!!

Professional Paul Berkhout
T 06 37009699
golfschool@golfson.nl

Begeleiding door de I&O commissie

Bij Golfclub Son kennen we een speciale commissie die zich bezighoudt met de begeleiding van nieuwe leden; de Introductie en opleidingscommissie.
De I&O cie draagt zorg voor het wegwijs maken van nieuwe leden en/of startende golfers binnen de club en begeleidt hen bij het starten met lopen van een baan, het behalen van hun golfbaanpermissie en het meedoen aan speciaal daarvoor georganiseerde wedstrijden op onze club; de starterswedstrijden.

De I&O cie. zorgt ook voor een informatie pakket voor nieuwe leden en regelt de uitgifte van bagtags. Tevens beheert de I&O in samenwerking met de Golfschool een begeleiders lijst. In deze lijst staan de namen en contactgegevens van bevoegde begeleiders. Als startende golfer kun je een beroep op hen doen tijdens je opleiding naar “baanpermissie”. Onderaan deze pagina kun je de begeleiderslijst downloaden.

De I&O helpt je graag !! Voor vragen mail ienocie@golfson.nl

Documenten

Begeleiderslijst

Ik wil graag informatie over de mogelijkheden van de Golfschool