Beginnen met golfen

Beginnen met golf betekent ontdekken en ervaren. Op golfclub Son doen we dat door middel van lessen en trainingen en met behulp van enthousiaste begeleiders.

Lessen en trainingen

Er wordt lesgegeven volgens het 9-stappenplan van de Nederlandse Golf Federatie. Iedere startende golfer begint in:  "Stap 1. Op weg naar baanpermissie"
De lessen en trainingen worden in verschillende vormen aangeboden, zoals privélessen, groepslessen, pakketten en abonnementen. Alle lesvormen zijn uiteraard mogelijk voor zowel de startende golfers als de meer gevorderden. De lesvormen verschillen ook in tijd, thema en kosten. Kijk hier voor de diverse mogelijkheden en bijbehorende tarieven.

Ik bespreek graag met je wat de beste lesoptie is die jou past!!

Professional Paul Berkhout
T 06 37009699
golfschool@golfson.nl

Begeleiding door de I&O commissie

Bij Golfclub Son kennen we een speciale commissie die zich bezighoudt met de begeleiding van nieuwe leden; de Introductie en opleidingscommissie.
De I&O cie draagt zorg voor het wegwijs maken van nieuwe leden en/of startende golfers binnen de club en begeleidt hen bij het starten met lopen van een baan, het behalen van hun golfbaanpermissie en het meedoen aan speciaal daarvoor georganiseerde wedstrijden op onze club; de starterswedstrijden.

De I&O cie. zorgt ook voor een informatie pakket voor nieuwe leden en regelt de uitgifte van bagtags. Tevens beheert de I&O in samenwerking met de Golfschool een begeleiders lijst. In deze lijst staan de namen en contactgegevens van bevoegde begeleiders. Als startende golfer kun je een beroep op hen doen tijdens je opleiding naar “baanpermissie”. Onderaan deze pagina kun je de begeleiderslijst downloaden.

De I&O helpt je graag !! Voor vragen mail ienocie@golfson.nl

Documenten

Begeleiderslijst

Ik wil graag informatie over de mogelijkheden van de Golfschool