‹ terug naar clubkalender
t/m

Afsluiting Nightball

Vanaf donderdag 2 mei wordt het Nightball seizoen weer geopend. Elke week zijn vanaf 18.00 uur tot pakweg 22.00 uur alle leden weer welkom om in een ontspannen sfeer een baantje te lopen en zo nu en dan een klein prijsje mee te pikken. Op 29 augustus willen we de Nightball feestelijk afsluiten met een hapje, een drankje en een extra prijsje voor iedereen.

De achterliggende gedachte van deze avonden is om zonder wedstrijddruk 9 of 18 holes te spelen waarbij ervaren spelers en minder ervaren spelers met elkaar kunnen optrekken. Tijdens deze vrije inloopavonden kom je met een maatje of je komt gewoon alleen. Er is altijd wel iemand om mee te spelen en anders koppelt de organisatie je wel aan één of meerdere spelers. 

Wij zullen op enkele avonden zorgen voor wat afwisseling en uitdaging in de baan. Tevens kan er enkele keren een hole tegen onze pro Paul worden gespeeld. 

Dit is ook de kans voor leden met een baanpermissie of hoge handicap om je kennis en kunde uit te breiden, eventueel een scorekaart te lopen en andere clubleden te ontmoeten. Voor deze personen hanteren we wel de regel dat ze zich bij de organisatie aanmelden en bij een flight worden ingedeeld. Om het oponthoud op de baan niet te laten oplopen hebben wij gemeend niet meer dan één beginnend golfer per flight in te delen.

Dus heb je zin om in de avonduren een baantje te lopen en daarna gezellig na te tafelen, dan is hier de kans om dit op een leuke manier te doen. Voor de kosten hoef je het niet te laten want ook voor dit seizoen is het inschrijfgeld bepaald op €1,- per keer. Meld je aan bij aankomst en ga lekker de baan op.

Na afloop kan je op het terras of in het clubhuis, onder het genot van een drankje, nog even nagenieten en napraten met je flightgenoten. En bij een regenbuitje? Gewoon spelen!! 

Als we bij hééééél slecht weer genoodzaakt zijn de avond af te blazen dan zullen wij proberen dit tijdig op de website te zetten.

De Nightballcommissie:

Gerard van Markus

Henk van der Lugt 

Hans Naus

Organisator

Nightball commissie