‹ terug naar alle berichten

Beginnerswedstrijd

Hallo  medegolfers,

Op zaterdagmorgen 3 maart organiseren wij  weer als van oudst een 9 holes gezelligheidswedstrijd voor al onze leden met handicap 45 of hoger, baanpermissie is NIET vereist. Je speelt deze leerzame en leuke wedstrijd in een flight van max. 3 personen onder begeleiding van ervaren golfers en met als hoofddoel de baan, medegolfers en regels beter te leren  kennen. Ook spelers met een lagere handicap die zich nog niet helemaal zeker voelen op de baan of lang niet gespeeld hebben zijn welkom. Drempelverlagend en .... je steekt er wat van op. Ben je nog bezig met je opleiding tot baanpermissie, breng dan je 9 stappenplan baanboekje mee ter ondertekening, want deze wedstrijd telt mee als baanronde. 

De wedstrijd start om 10.00u. wij zien je dus graag om 09.30u. in het clubhuis. Heb je geen persoonlijke mail ontvangen, dan kun je inschrijven via een mail , onder vermelding van naam en speelsterkte aan: ienocie@golfson.nl. Inschrijfgeld 1 euro. Wij zorgen voor leuke prijsjes en iets lekkers. Inschrijven voor donderdag 1 februari . Kun of wil je (nog) niet meespelen dan ben je van harte welkom om kennis te komen maken met de Introductie en Opleidingscommissie, kortweg I&O. 

De volgende I&O starterswedstrijd is weer op de gebruikelijke 1e zaterdag van de maand, om 10.00 uur.

Overigens organiseert de WECO op de vierde zaterdag in de maand een negenholes wedstrijd waar ook beginners met baanpermissie zich voor mogen inschrijven. Een extra wedstrijd om nog sneller ervaring op te doen en anderen op de club te leren kennen. Je kunt je inschrijven via de site. ( we zullen dit zaterdag ook toelichten) 

Graag tot zaterdag 3 maart

namens de I&Ocie,  Rob Bijl

Geplaatst op: maandag 26 februari 2018