‹ terug naar alle berichten

beginnerswedstrijd I&O

Aan alle startende mede golfers,

Als van ouds organiseren wij weer op zaterdagmorgen 4 november een 9 holes wedstrijd voor alle startende leden. Heb je een handicap 46 (heren) of 43 (dames) of hoger dan ben je van harte welkom om mee te spelen. Baanpermissie is niet vereist!. Heb je nog wat drempelvrees of lang niet gespeeld, maar voldoet je handicap niet aan bovengenoemde eis, kun je toch inschrijven voor deze leerzame en gezellige wedstrijd. Je speelt met max 2 personen in een flight onder begeleiding van ervaren golfers. Op deze manier leer je spelenderwijs het spel, de baan, de regels en mede clubleden beter kennen. Ben je nog bezig met de opleiding tot baanpermissie vergeet dan niet je 9 stappenplan lesboekje mee te nemen. De wedstrijd telt mee als baanronde.

We starten om 10.00 uur, graag aanwezig in het clubhuis om 09.30 uur. De wedstrijd zal ongeveer tot 12.30 duren. Inschrijfgeld  is 1 euro. Er zijn leuke prijsjes te winnen en wij zorgen voor wat lekkers bij de koffie. Schrijf je in via een mailtje aan ienocie@golfson.nl onder vermelding van naam en speelsterkte. De inschrijving sluit op donderdag 2 november.

Mochten de weersomstandigheden niet toestaan dat er gespeeld wordt, dan krijg je max 1 dag van te voren bericht per mail, maar check altijd de site bij "baan vandaag" voor je van huis vertrekt.

Graag tot zaterdag 4 november. De I&O commissie: 


Geplaatst op: woensdag 25 oktober 2017