‹ terug naar alle berichten

Bestuurssamenstelling per 1 april 2020

Zoals tijdens de ALV van 28 november 2019 reeds aan u meegedeeld, treedt onze penningmeester FRED VERSTEIJLEN na twee termijnen van 3 jaar, per 31 maart 2020 af.

Naast het penningmeesterschap, voerde Fred de laatste paar jaar ook de financiele administratie van onze Golfclub.

Wij zijn Fred veel dank verschuldigd voor de uitmuntende wijze waarop hij de financiën van onze Golfclub heeft beheerd. 

Met ingang van 1 april 2020, zullen wij de rollen van Financiele administrateur en Penningmeester weer splitsen.  De Penningmeester maakt deel uit van het Bestuur.  De Financiele administrateur heeft de status van functionaris binnen onze Golfclub, vergelijkbaar met die van de Clubmanager en Ledenadministrateur.

TON MERKS wordt onze nieuwe penningmeester.  Hij zal deze functie combineren met het Secretariaat van de Golfclub tot de eerstvolgende ALV. Benoemingen van zowel Penningmeester als Secretaris dienen namelijk door de ALV bekrachtigd te worden.

Ook per 1 april 2020, zal de Financiele administratie van de Golfclub Son gevoerd worden door ANS MERKS

Per dezelfde datum zal HELMA VAN DEN BRINK toetreden tot ons Bestuur.  Het is de bedoeling dat zij op termijn de rol van Secretaris van Ton Merks zal overnemen.

Omdat nieuwe leden van het Bestuur alleen door de ALV kunnen worden benoemd, is Helma tot de eerstvolgende ALV kandidaat-Bestuurslid.

Ik wens Ans, Helma en Ton veel succes in hun nieuwe rol en kijk uit naar een vruchtbare en prettige samenwerking.

Kaj den Daas, voorzitter


 

Geplaatst op: woensdag 1 april 2020