‹ terug naar alle berichten

Bevrijdingsfeest woensdag 18 september

Woensdag 18 september

Clubverjaardag / Bevrijdingswedstrijd

Beste clubleden

Woensdag 18 september wordt een bijzondere dag: onze club viert haar verjaardag – weliswaar een beetje laat, maar toch – én we herdenken dat ons dorp en de regio 75 jaar geleden zijn bevrijd! De naam van onze buur ‘De Landing’ herinnert ons daar rechtstreeks aan. De komende weken zullen we steeds meer over de bevrijdingsfeesten horen en we worden er langzaam ingedompeld. Er gaat veel plaatsvinden in ons dorp en in de gehele regio. Het kan je niet ontgaan.

Wij gaan daarin meedoen door de bevrijding en meteen onze clubverjaardag te vieren met een bijzondere wedstrijd! Een bevrijdingsgreensome met maximaal 54 spelers; een greensome is niet zo bijzonder, dat hebben we wel vaker gedaan. En ook met een heerlijke hap na afloop zijn we wel vaker verwend, ook al wordt het dit keer bij wijze van spreken een passend ‘noodrantsoen’ om in de sfeer te komen. Of beter gezegd te blijven, want voor die sfeer gaan we allemaal samen zorgen.

Je wordt gevraagd je min of meer in bevrijdingssferen uit te dossen: een rood-wit-blauw hoedje, een pilotenmuts of soldatenpet, een verpleegstersschort, een strik in je haar zoals meisjes toen droegen of misschien wel een volledige militaire outfit. Of wat dan ook, maar let wel, het móet niet, het mág, graag zelfs. Doe maar wat je zelf leuk vindt met het oog op de bevrijding. 75 Jaar is immers niet niks; velen van ons zijn ongeveer die leeftijd en weten dus van meepraten. De origineelste outfit wint een aardige prijs, zeker, maar het gaat om de sfeer!

Het wordt vast heel bijzonder en zeker erg gezellig, daar zorgt de organisatie van de wedstrijd wel voor. Dus doe mee, haak in en schrijf in!

Geplaatst op: donderdag 5 september 2019