‹ terug naar alle berichten

Een afscheid en een vervolg

Afgelopen zaterdag 21 augustus hebben we tijdens onze gezellige ledendag, waarbij we ongelooflijk geluk hadden met het weer, 3 coryfeeën van Golfclub Son in het zonnetje gezet. Dit deden we omdat zij afscheid nemen van de functies die zij jarenlang bekleed hebben.  

Harrie Maas onze clubmanager al zoooooveel jaren dat hij zelf even moest helpen met het juiste jaartal, stopt met zijn functie als clubmanager. Al sinds 2009 is Harrie actief voor onze club. Niet alleen in zijn rol als clubmanager maar ook als secretaris voor de overkoepelende sportstichting HTC. (Wisten jullie dat de letters staan voor: Hockey Tennis Club, en niet de C van cricket ). Namens het bestuur bedankte Ton in een toespraakje Harrie voor zijn jarenlange inzet voor de club. Gelukkig blijft Harrie lid van onze gezellige golfclub en blijft hij taken vervullen voor de sportstichting HTC.

Joke van de Kerk, ook al zo’n coryfee. Met recht een druk bezig baasje voor onze club op zoveel gebieden. De WECO, de marshallcommissie, de clubhuismedewerkers, 8 jaar in het bestuur. Het is niet eenvoudig te beschrijven wat Joke allemaal voor onze club gedaan heeft en doet. Joke stopt nu met haar bestuurstaken en heeft de functie van Harrie als clubmanager overgenomen. Samen met haar man Arie geeft zij met verve inhoud aan deze taak.

Ine Meulman heeft de afgelopen 4,5 jaar als bestuurslid de contacten met de Communicatiecommissie, de Introductie & Opleidingscommissie, De Golfschool en de ICT commissie onderhouden. Maar daarnaast kent iedereen Ine natuurlijk vanwege de reanimatietrainingen. Het initiatief hiervoor en het onderhouden hiervan kan allemaal op het conto van Ine geschreven worden. Dankzij haar zijn een groot aantal leden nu geschoold in het reanimeren van mensen inclusief het bedienen van het AED apparaat. Ine heeft nu afscheid genomen van haar bestuursfunctie maar blijft actief voor het coördineren van de reanimatietrainingen en als marshall. 

Onze grote dank gaat uit naar hen drieën. Het is fantastisch te ervaren dat mensen zich in willen zetten als vrijwilliger en zo toegewijd zijn aan de club.

Zonder vrijwilligers redden we het niet!!

Namens het bestuur,

Bernadette Holla

Geplaatst op: maandag 23 augustus 2021