‹ terug naar alle berichten

I&O ronde


Beste beginnende golfers,

Het is eindelijk weer zover. Zaterdag 4 september organiseren wij onze traditionele maandelijkse 9 holes starterswedstrijd . De ronde is bedoeld voor al onze leden met handicap 45 of hoger, baanpermissie is niet vereist. Ook leden die bv. langere tijd niet gespeeld hebben en de draad weer willen oppakken zijn van harte welkom. We spelen in flights van maximaal 2 deelnemers onder begeleiding van een ervaren golfer( dus flights van 3 ). Een effectieve maar vooral ontspannen manier om snel , de baan en de regels te leren kennen. Vergeet niet je negenstappenplan boekje mee te nemen, de ronde telt mee in de weg naar baanpermissie. Laat aftekenen door de begeleider. (Als je nog geen boekje hebt regelen we dat ter plekke)

Inschrijfgeld 1 euro. Wij zorgen voor iets lekkers bij de koffie en voor de prijsjes. Verzamelen voor het clubhuis uiterlijk om 09.30 uur, we starten als iedereen er is.

Inschrijven via de mail naar robheleen@kpnmail.nl.  uiterlijk t/m donderdag 2 september (20.00 uur) . Mochten weersomstandigheden spelen niet toelaten hoor je dat uiterlijk vrijdagavond. 

We zien je graag op zaterdag 4 september om 09.30,  veel plezier!

De Introductie en opleidingscommissie (I&O)


Geplaatst op: maandag 30 augustus 2021