‹ terug naar alle berichten

I&O wedstrijd

Attentie beginnende golfers;

Aanstaande zaterdag organiseren wij weer onze traditionele zaterdagwedstrijd. Dit is als gebruikelijk een 9 holes starterswedstrijd voor alle leden met handicap 43 of hoger ( dames) en handicap 46 of hoger ( heren ).
Nog geen handicap? geen probleem baanpermissie is GEEN vereiste. Ben je nog bezig met je opleiding tot baanpermissie breng dan je 9 stappenplanboekje mee ter ondertekening want deze wedstrijd telt mee als baanronde.
Als je al lang niet meer gespeeld hebt of je nog niet zo zeker voelt in de baan ben je, ook al heb je een lagere handicap dan boven vermeld, welkom om mee te spelen.

We spelen in flights van max. 3 personen onder begeleiding van ervaren golfers. Zo leer je medegolfers, de baan en de regels sneller kennen. Deze maandelijkse wedstrijden zijn zeer leerzaam maar bovenal super gezellig! De wedstrijd start om 10.00 uur ( graag om 9.30 uur in het clubhuis) en duurt tot ongeveer 12.00 uur. Inschrijfgeld 1 euro, wij zorgen voor leuke prijsjes en iets lekkers bij de koffie.
Als de weergoden het toestaan is de baan qualifying en kun je dus ook aan je handicap werken. Heb je geen uitnodiging per mail ontvangen geef je dan op via een mail aan: ienocie@golfson.nl onder vermelding van naam en speelsterkte. Mocht het dusdanig slecht weer zijn dat de wedstrijd geen doorgang kan vinden krijg je uiterlijk vrijdagavond een mail maar kijk altijd even op de site bij Baanbeschikbaarheid om te zien of de baan open is. 

De inschrijving sluit op donderdag 25 mei.

Graag tot ziens op zaterdag 27 mei

De I&O commissie 

Geplaatst op: maandag 22 mei 2017