‹ terug naar alle berichten

In Memoriam Hans van Leverink

In Memoriam Hans van Leverink

Hans was met zijn 82 jaar een erg vitale man met een zeker voor zijn leeftijd sterke drive om te winnen. Maar de strijd tegen de slopende ziekte die op zijn weg kwam kón hij niet winnen. In de nacht van dinsdag op woensdag overleed hij.

Hans was sinds 1996 lid van onze vereniging en hij is een erg actief lid geweest. Hij was lange tijd marshal en gedurende vele jaren maakte hij deel uit van de Wex-commissie, waarvan meer dan zes jaar als voorzitter. Hans was het boegbeeld van de Wex, hij speelde veel wedstrijden mee en behoorde meestal tot de betere spelers. Hij is ook jarenlang het gezicht geweest van de Nobra binnen onze vereniging en heeft veel leden aangespoord daarin hun eerste ervaring op grote banen op te doen.

Hans was een goede golfer en het lukte hem tot op hoge leeftijd regelmatig de longest te scoren. Maar ook in andere sporten was hij een doorzetter. Zo ging hij tot voor kort ’s winters nog regelmatig naar de ijsbaan om zijn rondjes te draaien. Dat doen maar weinigen hem na op die leeftijd.

Hans was ook een bescheiden, rustige man. Ondanks zijn actieve rol binnen Golfclub Son drong hij zich niet op de voorgrond. Voor degenen die met hem optrokken was hij een heel prettige vriend; zij zullen hem erg missen. We zullen hem allemaal missen.

Geplaatst op: zondag 22 september 2019