‹ terug naar alle berichten

Leden werven

Het nieuwe jaar is begonnen en we verlangen met elkaar naar een mooi nieuw golfseizoen als het even kan met zo min mogelijk last van maatregelen rondom Corona, in goede gezondheid en ...... met heerlijk weer!  Ach ja, onze wensen zijn eenvoudig toch? 

We hebben een gezellige, laagdrempelige golfclub waar iedereen welkom is en we met respect en aandacht voor elkaar, genieten van het lopen van een baantje en drinken van een kopje koffie (iets anders mag ook ;-).
Nieuwe leden zijn daarbij van harte welkom. Wij nodigen u daarom ook uit om onze golfclub bij al uw vrienden kennissen en familie onder de aandacht te brengen. Het is fijn als ons ledenaantal zich verder zou uitbreiden. En ja, natuurlijk ook omdat dat onze inkomstenpost wat verhoogt. Dus doe je best want er zit een leuk aardigheidje bij voor u; Voor elk nieuw lid dat u weet te werven voor onze club ontvangt u
€ 25,00. Het nieuwe lid dient dan wel tenminste één jaar lid te blijven.

Op het inschrijfformulier staat hiervoor nu een extra regel waarop het nieuwe lid kan aangeven door wie hij of zij is aangebracht. 

Deze actie loopt door tot 1 maart 2022.

We zien u, en uw vrienden, kennissen en familie graag op de baan!

Het bestuur.

Geplaatst op: vrijdag 14 januari 2022