‹ terug naar alle berichten

OPEN DAG 15 April

Op zondag 15 april van 11.00 tot 16.00 uur opent onze golfclub haar deuren voor iedereen die op een leuke manier met de golfsport kennis wil maken. Jong en oud zijn welkom. De toegang is gratis.


Golfclub Son staat bekend als een laagdrempelige, gezellige en betaalbare golfclub. Wij hebben  niet alleen veel leden uit Son maar ook uit de omliggende gemeenten.  Het sociale aspect wordt geroemd.  

Golfclub Son heeft een 9-holesbaan die veel uitdaging biedt ondanks, of misschien wel juist door,  de beperkte lengte. De Sonse golfers staan in de regio bekend om hun bekwaamheid in het korte werk.


Tijdens de open dag kunnen belangstellenden uitleg krijgen over de golfsport en is er de mogelijkheid om - onder deskundige begeleiding van onze pro Paul-  een balletje te slaan. Daarna bestaat er de mogelijkheid om onder begeleiding 4 holes te lopen.  

Na afloop hebben pitchen, putten en afslaan geen geheimen meer. Voor degenen die al eerder gegolft hebben maar zijn gestopt is het een ideale mogelijkheid om hun kennismaking met het golfen te hernieuwen.  

Voor golfclubs en ballen wordt gezorgd. Speciale kleding is niet vereist. Platte schoenen worden aangeraden.

Gastvrouwen en -heren zullen aanwezig zijn om belangstellenden de weg te wijzen. Voor koffie en thee wordt gezorgd.


Bent u na afloop van de dag enthousiast geworden voor de golfsport dan kunt u zich opgeven als lid van onze club.  Bij inschrijving vóór 1 mei krijgt u een korting van 10% op de groepslessen en op het lidmaatschap.


Geplaatst op: vrijdag 13 april 2018