‹ terug naar alle berichten

Starttijden, bespaar kosten voor de club!

Starttijden, bespaar kosten voor de club! 

Een van de eisen van de overheid in deze Coronatijd is, de dat toegang op golfbanen enkel mogelijk is op basis van een aangewezen starttijd. Daarmee wordt voorkomen dat er grote groepen mensen bij de afslag van hole 1 staan te wachten. Deze regel geldt ook voor onze vereniging. Afgezien van deze overheidseis, is het ook de wens van het merendeel van onze leden om op een vooraf gezette tijd te kunnen spelen. De wachttijden en de samenscholingen van wachtenden bij de ballenspiraal zoals we de kenden van voor de corona-tijd, horen tot het verleden.


Boek een starttijd via onze eigen systemen zonder kosten te veroorzaken!

Onze IT-systemen zijn aangepast voor het boeken van ee starttijd en elk lid kan zelf starttijden reserveren. Dit doe je via onze eigen website www.golfson.nl. In het ledengedeelte van de website, staat onder Vereniging de pagina “Het boeken van een starttijd” de instructie voor het boeken. 

ALS JE MEDEGOLFERS TOEVOEGT AAN JE FLIGHT VOER DAN DE EERSTE 3 LETTERS VAN DE ACHTERNAAM IN, DAN EEN RETURN (of enter). SELECTEER NU DE JUISTE NAAM UIT HET RIJTJE WAT IN HET BEELD VERSCHIJNT, DAARNA DE RESERVERING OPSLAAN.

Onderaan diezelfde pagina staat een document met een zeer uitgebreide instructie met veel plaatjes en weinig tekst.

Als je de instructies opvolgt, dan heb je een starttijd, dan heb je eventueel flight-genoten uitgenodigd, dan krijgen jij en de flight-genoten een email-bericht over de boeking en zien alle deelnemers de geboekte tijd in het eigen dashboard van het Proware systeem. En, het kost de vereniging geen geld.


Boeken via andere systemen kost geld!

Via de GOLF.NL-app van de NGF kunnen ook starttijden voor onze baan gebroekt worden. Deze boekingen zijn bedoeld voor greenfee-spelers, de niet-leden van onze vereniging. 

Voor iedere starttijd die geboekt wordt via GOLF.NL, betaalt de Golfclub Son € 1,-,  En let wel, onze eigen leden kunnen gratis boeken via de eigen systemen. 

Greenfee-spelers die een starttijd boeken bij GS Son betalen een greenfee van €20 voor 18 holes waarmee deze boekingskosten gedekt zijn. In verband met de coronamaatregelen kunnen er nu uitsluitend 9 holes-rondes geboekt en gespeeld worden, de prijs voor een 9 holes ronde bedraagt €15,-


Geplaatst op: woensdag 31 maart 2021