‹ terug naar alle berichten

Verslag I&O wedstrijd mei

Het was even wennen , een goede opkomst met eigenlijk alleen maar nieuwe leden . We konden weer een echte wedstrijd spelen. Enthousiaste beginners en "herintreders" .Er waren maar liefst 7 begeleiders waarmee een 1 op 1 begeleiding mogelijk was. Extra aandacht  voor de deelnemers dus ! Vol goede moed in een waterig zonnetje begonnen we. Nadat we nog verrast werden door een ijzig koude hagelbui kwam de zon er weer door en werd het warempel nog aangenaam ook. Na afloop gezellig napraten in het clubhuis, ervaringen delen en ja natuurlijk, winnaars waren er ook. En wat voor winnaars. Pas  1 les gehad , voor Monique Dib en Marjan Kl.Hesseling het eerste rondje op onze baan. Beide een score van 18 stableford punten , super!!. Bij de hcp-ers won Frank Meerten met maar liefst 20 stableford punten, ook een geweldige score. Het was zeer geslaagd met dank aan de begeleiders.

Overigens hoef je als beginner niet te  wachten op de volgende I&O wedstrijd om ervaring op te doen. Je kunt altijd onder begeleiding een rondje inplannen. Zie voor de begeleiders lijst de website. Gewoon een afspraak maken!

Als I&O commissie kijken we uit naar de volgende wedstrijd. 1 juni is het weer zover. Hopelijk met nog meer deelnemers . Tot dan.

Rob Bijl

 Geplaatst op: maandag 13 mei 2019