‹ terug naar alle berichten

Vrijwilligersdag

Vrijwilligersdag een groot feest !

 

De jaarlijkse vrijwilligersdag was SUPER! Na ontvangst met koffie met appelcake werden er 12 holes gegolfd, waarvan er maar 9 meetelden voor de uitslag. Net vóór de regen waren de spelers weer binnen.

Daar had het bestuur met ondersteuning van de keukenstaf een fantastisch diner voorbereid. Waarvoor hulde! En er was een spannende Pubquiz die gewonnen werd door flight 3 onder aanvoering van Mandy Keeman. Knappe koppen daar!

De voorzitter dankte alle vrijwilligers voor hun harde werken het hele jaar door en benadrukte het bijzondere van onze bijzondere en toch gewone, onze gewone en toch bijzondere vereniging. Zonder te kunnen aangeven waarin ‘m dat nou precies zit, werd dat eigenlijk meteen daarna heel duidelijk toen zanger Aris Weel een geweldig optreden neerzette. Vóór het diner, tijdens het diner en ook weer erna ging het dak eraf! Er werd uit volle borst meegezongen, gedeind en gewaved, gedansd en gejuichd en er was een heuse polonaise. Wat was dat mooi!! Zo werd de vrijwilligersdag één gróót feest!

Zonder ook maar iemand iets te kort te willen doen mag toch gezegd worden dat de dag dáárdoor werd gemaakt tot een topdag zoals we maar zelden hebben meegemaakt. En toch maken we er veel mee bij Golfclub Son. Dát maakt de vereniging tot wat ie is: BIJZONDER, echt wel!

 

De uitslag van de wedstrijd was:

  1. Hannie Hoekstra/ Harrie Maas                                  23
  2. Nolleke van Santvoort/ Ton Merks                          22/15
  3. Bep van Reenen/ Cornelis Jansen Vreling            22/14


Geplaatst op: zondag 23 september 2018