‹ terug naar alle berichten

WECO Leaderboard 2021 De Zwaan competitie

Beste clubleden, 

De WECO gaat weer een “Leaderboard score” bijhouden. De prijzen voor deze Leaderboard competitie 2021 zullen dit jaar gesponsord worden door De Zwaan. 

De leaderboard competitie 2021 wordt gespeeld op 15 woensdagen, zie onderstaande speeldata, onder voorbehoud. De wedstrijduitslagen van de deelnemers worden bijgehouden op het WECO Leaderboard De Zwaan 2021. De 7 best gespeelde wedstrijden, meest behaalde Stablefordpunten van de deelnemer worden geteld en het totaal daarvan resulteert in zijn of haar eindscore op dit Leaderboard. De winnaar van De Zwaan leaderboard competitie 2021 wordt degene met de meest behaalde Stablefordpunten. 

14 juli start de eerste leaderboard wedstrijd en de laatste wedstrijd staat gepland op 10 november. Alle uitslagen worden op de website Golfson gepubliceerd. Nadat u bent ingelogd kunt u deze vinden onder het oranje tabblad: Vereniging-Wedstrijden-Vrijwilligers. Kies “Wedstrijden” en daarna “Weco” en dan helemaal onderaan bij Documenten op het zg. “WECO Leaderboard 2021 De Zwaan”. (Indien deze uitslagenlijst op uw computer niet direct zichtbaar is vindt u dit document hoogstwaarschijnlijk in de Downloads map)

Na afloop van het WECO Leaderboard 2021 De Zwaan competitie zal er door De Zwaan voor de drie best gescoorde dames en heren een mooie prijs worden gesponsord!

De prijsuitreiking van de WECO Leaderboard 2021 De Zwaan vindt plaats op zaterdag 27 november na afloop van de “FOLLOW THE LEADER” greensome wedstrijd. Na deze wedstrijd is er ook lekker Italiaans eten! Noteer de datum alvast in je agenda en........ natuurlijk ook niet vergeten op tijd in te schrijven voor de betreffende WECO Leaderboard 2021 De Zwaan clubwedstrijden. Want vol is vol! 

Dus..........Meedingen in deze WECO Leaderboard 2021 De Zwaan is minimaal 7 wedstrijden meespelen!

Hoe..........Inschrijven voor iedere wedstrijd via de Golf Son app of de clubkalender op onze Golf Son website!

En..........Meer gespeelde wedstrijden, meer kansen om hoger te scoren op het Leaderboard!

De WECO wedstrijdleiding

 

Onder voorbehoud; data WECO Leaderboard 2021 De Zwaan:

Woensdag 14, 21 en 28 juli; 4, 11, 18 en 25 augustus; 1, 8,15, 22 en 29 september; 13 en 27 oktober en 10 november.

Geplaatst op: zaterdag 3 juli 2021