Speel mee !

Bij Golfclub Son wordt veel georganiseerd voor de leden.

Voor starters

Maandelijks wordt op zaterdag en af en toe op vrijdagavond, door de Introductie en opleidingscommissie (I&O) een wedstrijd georganiseerd voor startende golfers. Ook al ben je net pas begonnen, je kunt hier al heel snel aan mee doen. Er lopen ervaren golfers mee die waar nodig uitleg kunnen geven en waar je van alles aan kunt vragen. Spelenderwijs leer je zo in een ontspannen sfeer de baan en de lokale regels kennen. Zodra je lid bent van Golfclub Son ontvang je van de I&O commissie per mail een uitnodiging om aan deze wedstrijden mee te doen. Dit geldt voor alle leden die nog geen baanpermissie hebben of met een hogere handicap (van hcp 54 tot hcp 43 voor dames en van hcp 54 tot hcp 46 voor heren). Je mag natuurlijk ook zelf een mail sturen naar ienocommissie@golfson.nl 

Op onze eigen baan

Onze eigen wedstrijdcommissie (WECO) organiseert ieder woensdagochtend en af en toe op zaterdag, wedstrijden in allerlei vormen voor de leden. Vanaf handicap 54 ben je van harte welkom. Alle wedstrijden met verdere informatie vind je in de clubkalender. Zodra je ingelogd bent kun je ook alle detailinformatie per wedstrijd via deze site bekijken. Via de clubkalender kun je ook inschrijven voor de wedstrijden.

En 's avonds kun je ook aan de slag. Dan organiseert de Nightbalcommissie iedere donderdagavond van medio april tot en met augustus een wedstrijdavond met vrije inloop. Als het donker is wordt er met lichtgevende ballen gespeeld. De avond begint om 18.00 en loopt tot ongeveer 21.30. Inschrijfgeld voor deelname is €1,--.  Beginner of gevorderde, iedereen is welkom !

Op grote buitenbanen

De WEX (Wedstrijden-EXtern) commissie organiseert ieder jaar voor de leden van Golfclub Son een 16-tal wedstrijden op andere banen. Deze wedstrijden vinden plaats van maart tot november op mooie banen verspreid door (zuid) Nederland en soms in Duitsland of België.
De commissie slaagt er ieder jaar weer in om zeer gunstige greenfee prijzen voor de deelnemers te regelen.
Om de wedstrijden vlot te laten verlopen, wordt er van de deelnemers verlangd dat zij een Ega-hcp hebben van 40 of lager.
De data van elke wedstrijd vind je op de clubkalender op de homepagina van deze website. De details per wedstrijd zijn hier ook te vinden nadat je bent ingelogd. Via de clubkalender kun je ook inschrijven.

Wil je in teamverband op grote banen spelen maar dan met leden van andere clubs? Klop dan eens aan bij de NOBRA commissie. Ze regelen deelname aan de NoBra-competitie; wedstrijden in Noord-Brabant. Deze competitie biedt een laagdrempelige mogelijkheid om wedstrijden op het eigen speelniveau op een grote baan, tegen andere verenigingen te spelen. Het meedoen en de gezelligheid staan hierbij op de eerste plaats.

VAROSO Competitie

Jaarlijkse uitwisseling met Valkenswaard en Rosmalen op de eerste drie woensdagen van september. De teamspirit om te winnen wordt ieder jaar groter maar de gezelligheid blijft bovenaan staan. Iedereen met baanpermissie mag meedoen ; bij handicap hoger dan 36 wordt gespeeld met handicap 36. Iedereen speelt met de actuele handicap waarmee hij of zij op de eigen club speelt.

De inschrijving voor deze wedstrijden vindt ook plaats via de normale inschrijfprocedure (via de clubkalender op de homepagina van deze website).