Gasten

Welkom

Ook als niet-lid ben je van harte welkom bij Golfclub Son. Niet alleen op onze uitdagende 9-holes golfbaan, maar zeker ook om gebruik te maken van onze bijzondere oefenfaciliteiten. Niet-leden dienen wel in bezit te zijn van minimaal NGF-golfbaanpermissie en deze NGF-pas altijd op verzoek te kunnen tonen.

Zonder reservering

In deze Corona-tijd is het noodzakelijk om via golf.nl een starttijd te reserveren.

Normaal gesproken kun je zonder reservering terecht om één of meer rondjes op onze baan te lopen of om te trainen op onze oefenaccommodatie. Wij werken voor het vrij golfen met een ballenspiraal. Wachttijden zijn beperkt.
Waar je wel rekening mee dient te houden is dat onze golffaciliteiten afwisselend beschikbaar zijn als golfbaan en als oefenaccommodatie. Niet tegelijkertijd dus, maar afwisselend. Soms is de baan open en soms de oefenaccommodatie. Op de homepagina vind je in de menubalk de algemene openingstijden.

Wanneer je vrij wilt komen golfen, controleer dan altijd op de homepagina de actuele situatie onder baanbeschikbaarheid en baanconditie en op de clubkalender of de baan niet gereserveerd is voor bijvoorbeeld een clubwedstrijd.

Kaarten

Greenfee kaarten zijn verkrijgbaar in het clubhuis:

De greenfee dagkaart kan gebruikt worden wanneer de baan open is voor vrij golfen. De oefendagkaart en de oefenjaarkaart kunnen voor oefenen en trainen gebruikt worden wanneer de oefenaccommodatie open is.
De oefenaccommodatie bestaat uit de drivingrange, het oefenveld achter de drivingrange en de golfbaan/oefenholes 2 t/m 5. 

Lessen

Met een oefenjaarkaart (én een NGF-pas met minimaal baanpermissie) is het ook mogelijk les te nemen bij onze Pro.

Ligging en routeplanner