Gasten

Welkom

Ook als niet-lid ben je van harte welkom bij Golfclub Son. Niet alleen op onze uitdagende 9-holes golfbaan, maar zeker ook om gebruik te maken van onze bijzondere oefenfaciliteiten. Niet-leden dienen wel in bezit te zijn van minimaal NGF-golfbaanpermissie en deze NGF-pas altijd op verzoek te kunnen tonen.

Reservering via Golf.nl

De baan is alle dagen open behalve op de les- en oefendagen. Onze golffaciliteiten zijn namelijk afwisselend beschikbaar als golfbaan en als oefenaccommodatie. Niet tegelijkertijd dus, maar afwisselend. Soms is de baan open en soms de oefenaccommodatie. Op de homepagina vind je in de menubalk de algemene openingstijden. Wij vragen u te reserveren via golf.nl. 

Wanneer u vrij wilt komen golfen, controleer dan altijd op de homepagina de actuele situatie onder baanbeschikbaarheid en baanconditie en op de clubkalender of de baan niet gereserveerd is voor bijvoorbeeld een clubwedstrijd.

Kaarten

Greenfee kaarten zijn verkrijgbaar in het clubhuis:

De greenfee kaarten kunnen gebruikt worden wanneer de baan open is voor vrij golfen. De oefendagkaart en de oefenjaarkaart kunnen voor oefenen en trainen gebruikt worden wanneer de oefenaccommodatie open is.
De oefenaccommodatie bestaat uit de drivingrange, het oefenveld achter de drivingrange en de golfbaan/oefenholes 2 t/m 5. 

Lessen

U kunt als u geen lid bent, les nemen bij onze pro met een oefendagkaart of een oefenjaarkaart. Met een oefenjaarkaart (én een NGF-pas met minimaal baanpermissie) kunt u het hele jaar gebruik maken van de oefenaccommodatie  en natuurlijk ook les nemen bij onze Pro. Klik hier voor de informatie over lesnemen.

Ligging en routeplanner