Golfclub Son

Golf is de laatste jaren uitgegroeid van een elitesport tot de derde sport van Nederland. Zeker in zuidoost Brabant kun je dan ook op veel plaatsen golfen. Golfclub Son heeft echter een wel heel bijzondere formule vergeleken met andere clubs:

Golfclub Son is al sinds 1990 een aantrekkelijke club voor golfers uit Son en omstreken, waar:

Golfclub Son heeft een kleine 9-holes par 3 golfbaan aangelegd op de sportvelden van Sportpark De Gentiaan en exploiteert de baan geheel zelf. De baan is toegankelijk voor leden en voor niet-leden met minimaal Handicap 54. De baan is afwisselend beschikbaar als 9-holes golfbaan en als oefenaccommodatie met drivingrange en oefenholes. De Golfschool is alleen bedoeld voor eigen leden. 

Niet-leden kunnen les nemen wanneer zij in het bezit zijn van een Oefenjaarkaart. Zodra een niet-lid een baan mag lopen met of zonder begeleiding, dient voor het lopen van een baan een greenfee gekocht te worden. Om de NGF- Golfbaanpermissie en/of Handicap 54 toegekend te krijgen dien je (proef)lid te zijn van Golfclub Son.

Golfen op meerdere banen

Golfclub Son heeft een samenwerkingsverband met een aantal andere 9-holesbanen. Leden van Golfclub Son kunnen zich aanmelden voor de Vriendenpas. Je kunt dan op vaste dagen spelen op deze andere banen.  Voor de Vriendenpas zie: Vrienden-pas

Meer informatie over Golfclub Son vind je in de statuten en het huishoudelijk reglement. Ook deze kun je onderaan deze pagina downloaden.

Documenten

Statuten Privacy Statement (.pdf) Tuchtreglement Kledingvoorschrift Huishoudelijk Reglement okt 2022