Golfprofessional


Golf is bedrieglijk eenvoudig en eindeloos ingewikkeld; Het voldoet aan de ziel en frustreert het intellect. Het is tegelijkertijd lonend en kwaadaardig - en het is zonder twijfel het beste spel die de mensheid ooit heeft uitgevonden.  -Arnold Palmer

Les nemen of training volgen is de stap nemen om samen met mij, je Pro, inzichtelijk te maken waar de sterke en zwakkere punten liggen in jouw spel.
Ik leer je de zwakkere punten aan te pakken, stap voor stap, stukje bij beetje, maar ook jouw sterke punten te benutten, hoe je dit vervolgens gaat toepassen is het laatste stapje van het beter worden.

Ik help u graag verder met uw spel!

Paul Berkhout

Per 1 september 2017 zal ik, Paul Berkhout starten met een nieuwe uitdaging op Golfclub Son. Dit houdt in dat ik per 1 september 2017 de golflessen en trainingen zal verzorgen voor de leden en niet-leden op Golfclub Son. 

Over Paul:

Mijn naam is Paul Berkhout, 21 jaar en op 12 jarige leeftijd fanatiek begonnen met Golfen. Na mijn amateur carrière te hebben afgesloten met het winnen van het NK par 3 in 2015 ben ik professional geworden en gestart met de opleiding tot teaching pro. Daarnaast ben ik ook nog actief als playing professional op de Pro Golf Tour.