Golfprofessional

Graag stel ik mij voor: mijn naam is Bas Scheepens, en vanaf april sta ik Golfclub Son terzijde als teaching-pro.

Ik ben een golfprofessional in hart en nieren, geboren en getogen in Eindhoven. Sinds mijn opleiding aan de PGA golfacademie Tilburg, ben ik bijna 25 jaar werkzaam op Golfbaan Herkenbosch. Ik begeleid een breed scala aan golfers: van (senior)volwassenen tot de jongste spelers binnen het Jeugdplan. Van beginner tot de ambitieuze competitie golfer kan bij mij terecht, mede door mijn wedstrijdervaring.

Ik word regelmatig omschreven als doortastend, energiek en ‘recht door zee’. Ik zoek graag aansluiting bij de mens achter de speler, en hecht waarde aan goede relaties. Ook staat de betrokkenheid bij het verenigingsleven bij mij hoog in het vaandel.

Als teaching-pro onderscheid ik mezelf door het geven van diepgaande uitleg rondom de diverse facetten van golf. Het begrijpen van achterliggende redenen, gecombineerd met een bewezen methodische les-aanpak, geeft spelers richting naar consistent golf. Dit doen we op de drivingrange en de oefenfaciliteiten, maar ook samen in de baan. Het prikkelen van de competenties in de speler – de daarmee gepaarde verbetering in het spel - en bovenal het beleven van maximaal plezier in golf, is mijn handelsmerk.

Nieuwsgierig? Spreek me gerust aan op de club, of stuur mij een berichtje via Whatsapp! 

Ik ben aanwezig op de volgende dagen:

 

 

Ik kijk ernaar uit om samen aan de slag te gaan, tot snel!

 

Bas Scheepens

PGA Professional

06-43870885