Golfactiviteiten

Bij Golfclub Son wordt veel georganiseerd voor de leden. Zowel op structurele basis als op incidentele basis bij bijzondere gelegenheden. Alle activiteiten kunt u terugvinden in de clubkalender op de homepage.

Voor starters

Maandelijks wordt op zaterdag en af en toe op vrijdagavond, door de Introductie en opleidingscommissie (I&O) een wedstrijd georganiseerd voor startende golfers. Ook al ben je net pas begonnen, je kunt hier al heel snel aan mee doen. Er lopen ervaren golfers met je mee die waar nodig uitleg kunnen geven en waar je van alles aan kunt vragen. Spelenderwijs leer je zo in een ontspannen sportieve sfeer de baan en de lokale regels kennen. Zodra je lid bent van Golfclub Son ontvang je van de I&O commissie per mail een uitnodiging om aan deze wedstrijden mee te doen. Dit geldt voor alle leden die nog geen baanpermissie hebben of met een hogere handicap (van hcp 54 tot hcp 43 voor dames en van hcp 54 tot hcp 46 voor heren). Je mag natuurlijk ook zelf een mail sturen naar  ienocie@golfson.nl

Op onze eigen baan

Onze eigen WEdstrijdCOmmissie (WECO) organiseert iedere woensdagochtend en af en toe op zaterdag, wedstrijden in diverse vormen voor de leden. Vanaf handicap 54 ben je daar van harte welkom. Alle wedstrijden met verdere informatie vind je in de  clubkalender. Zodra je ingelogd bent kun je ook alle detailinformatie per wedstrijd via deze site bekijken. Via de clubkalender kun je ook inschrijven voor de wedstrijden.

Op grote buitenbanen

De WEX (Wedstrijden-EXtern) commissie organiseert ieder jaar voor de leden van Golfclub Son een 12 tot15-tal wedstrijden op andere grote banen. Deze wedstrijden vinden plaats van maart tot november op mooie banen verspreid door (zuid) Nederland en soms in Duitsland of België net over de grens.
De commissie slaagt er ieder jaar weer in om zeer gunstige greenfee prijzen voor deze deelnemers te regelen.
Om de wedstrijden vlot te laten verlopen, wordt er van de deelnemers verlangd dat zij een handicap (WHS) hebben van 40 of lager.
De data van elke wedstrijd vind je op de clubkalender op de homepagina van deze website. De details per wedstrijd zijn hier ook te vinden nadat je bent ingelogd. Via de clubkalender kun je ook inschrijven voor deze wedstrijden.

Voor meer informatie over wedstrijd- en spelvormen zie het document onder de foto's.Documenten

Wedstrijd- en spelvormen Wedstrijdreglement WEX 2022 Wedstrijdreglement WECO 2021