Vriendenpas

Vriendenpas

Voor 2021

De vriendenpas voor dit seizoen staat voorlopig “on hold”!

Zodra we weer kunnen golfen zonder beperkingen en we ons kunnen verplaatsen zonder negatief advies gaan we kijken of het (nog) zinvol is om voor het restant van 2021 de Vriendenpas op te starten.

In het minst gunstige geval slaan we de Vriendenpas een jaar over.Golfclub Son heeft een samenwerkingsverband met negen andere banen. Leden van Golfclub Son hebben de mogelijkheid om zich aan te melden voor de Vriendenpas. Je kunt dan op vaste dagen 9 of 18 holes spelen op de andere 9-holesbanen, die zich hebben aangesloten bij de Vriendenpas. De Vriendenpas kost €135,- per jaar. Voor jeugdleden (tot 18 jaar) is het dit jaar ook mogelijk een vriendenpas aan te vragen. De kosten hiervan bedragen € 75,-. 

Dit bedrag maak je over op bankrekeningnummer NL49RABO0317863711 ten gunste van Golfclub Son inzake vriendenpas met vermelding van je naam en NGF nummer. De betaling  is het bewijs van inschrijving. Een pasfoto voor het aanmaken van deze pas liefst digitaal versturen naar clubmanager@golfson.nl of afgeven bij het clubhuis. Zie documenten over vriendenpas onderaan deze bladzijde.

Eindelijk is het zo ver, we kunnen vanaf maandag 15 juni weer met de ledenpas spelen op de andere banen. In de bijlage                      hieronder -starttijden reserveren- zie je op welke dagen je waar terecht kunt en hoe je een starttijd reserveert.

Komende dagen en weken zullen hier nog wel enige veranderingen in komen; we zullen de veranderingen steeds op onze website vermelden onder het kopje Vriendenpas.

Over of en hoe er eventueel wordt gecompenseerd volgt later bericht.Documenten

Vriendenpas Voorbeeld Vriendenpas 2020 Starttijden reserveren