Inloggen leden

De website van Golfclub Son

De website kent een algemeen gedeelte met o.a. informatie over onze club, bestuur en de baan. En een gedeelte wat achter de login voor leden staat met wat meer specifieke informatie voor leden, zoals de ALV, soorten wedstrijden, ledengegevens en het werk van onze vrijwilligers. Zodra u een (proef)lidmaatschap afsluit krijgt u een mail waarmee u een gebruikersnaam en wachtwoord aan kunt maken waardoor u ook de informatie aan de ledenkant kunt bekijken en wat u vanaf dan voor alle digitale middelen van Golfclub Son kunt gebruiken.

GCS APP

Deze combinatie van e-mailadres en je eigenwachtwoord kun je ook gebruiken voor de GolfclubSon Webapp. Uitleg over de WebApp en de instructies voor gebruik vind je aan de ledenkant onder Vereniging bij op pagina GCS app Starttijden, scorekaarten etc. in het ledendeel van deze website.

Email-adres vergeten of gewijzigd?

Je email-adres staat geregistreerd bij de Ledenadministratie. Ben je het adres vergeten of is dit in de loop van de tijd gewijzigd? Neem dan contact op met de Ledenadministratie ( ledenadmin@golfson.nl ) om je nieuwe email-adres door te geven. Daarna kun je zelf je wachtwoord aanmaken of wijzigen. Hoe je dat doet staat hier beneden beschreven.

Wachtwoord vergeten?

Klik op het document onderaan deze pagina voor informatie over het inloggen voor leden op deze website in detail en voor het aanvragen van een nieuw wachtwoord als je het oude wachtwoord vergeten bent. 


Probleem met deze website op je computer / tablet / Smart Phone?

# De verbindingen met een tablet of telefoon zijn niet altijd gelijk aan die van een PC en kunnen trager zijn dan je gewend bent met je computer. Hou daar rekening mee, heb geduld en wacht even op het gewenste resultaat.

# Zorg dat je altijd de laatste up-date hebt op je apparatuur

# Gebruik bij voorkeur Chrome, Safari of Firefox als browser.

# Je kunt de inloggegevens door je computer laten onthouden. Dat doe je via de instellingen van je browser.  Bij verandering van je inloggegevens zal de browser dan vragen of dit onthouden moet worden.

Ondervind je nog problemen? Stuur een mail naar de IT-commissie (it-team@golfson.nl) !!


Documenten

Inloggen leden Info nieuwe leden gebruik clubsoftware