Inloggen leden

De website van Golfclub Son

De website bestaat uit een publiek gedeelte met informatie die voor iedereen, leden en niet-leden, toegankelijk is. Daarnaast heeft de website een afgeschermd gedeelte met informatie die uitsluitend voor leden toegankelijk is. In dit gedeelte staat informatie die privacy-gevoelig is, zoals namen, telefoonnummers, adressen etc. Ook staan hier verslagen van vergaderingen etc. die voor intern gebruik bedoeld zijn. Voor toegang tot het afgeschermde deel moet je als lid inloggen met je email-adres en je eigen wachtwoord. 

Bij het inloggen op de website worden je gegevens gecontroleerd met de Ledenadministratie in het Proware Clubmatch systeem om te vergewissen dat je daadwerkelijk actief lid bent van Golfclub Son.

Met je emailadres en je eigen wachtwoord log je ook in op de Web App van Golfclub Son. De Web App is een toepassing voor gebruik op je smart phone / tablet / PC waarmee je alle standaard acties als lid kunt uitvoeren (starttijd boeken, inschrijven wedstrijd, opvragen contactgegevens andere leden et cetera). Uitleg over de WebApp en de instructies voor gebruik vind je op pagina Golfclub Son Web App in het ledendeel van deze website.

Email-adres vergeten of gewijzigd?

Je email-adres staat geregistreerd bij de Ledenadministratie. Ben je het adres vergeten of is dit in de loop van de tijd gewijzigd? Neem dan contact op met de Ledenadministratie ( ledenadmin@golfson.nl ) om je nieuwe email-adres door te geven. Daarna kun je zelf je wachtwoord aanmaken of wijzigen. Hoe je dat doet staat hier beneden beschreven.

Wachtwoord vergeten?

Klik op het document onderaan deze pagina voor informatie over het inloggen voor leden op deze website in detail en voor het aanvragen van een nieuw wachtwoord als je het oude wachtwoord vergeten bent. 


Probleem met deze website op je computer / tablet / Smart Phone?

# De verbindingen met een tablet of telefoon zijn niet altijd gelijk aan die van een PC en kunnen trager zijn dan je gewend bent met je computer. Hou daar rekening mee, heb geduld en wacht even op het gewenste resultaat.

# Zorg dat je altijd de laatste up-date hebt op je apparatuur

# Gebruik bij voorkeur Chrome, Safari of Firefox als browser.

# Je kunt de inloggegevens door je computer laten onthouden. Dat doe je via de instellingen van je browser.  Bij verandering van je inloggegevens zal de browser dan vragen of dit onthouden moet worden.

Ondervind je nog problemen? Stuur een mail naar de IT-commissie (it-team@golfson.nl) !!


Documenten

Inloggen leden