Starttijden, scorekaarten, wedstrijden, NGF-pas

 Voor het

gebruik je de GC Son Webapp (smartphone, tablet, PC).

Deze app vind je NIET in de appstore of playstore van je telefoon. Je vindt hem via dit adres: gcson.prowaregolf.nl/mobile/ op internet. Je ziet dan een scherm waar je gevraagd wordt in te loggen. Gebruik hiervoor je eigen e-mailadres en wachtwoord (wat je ook voor de website gebruikt).
Als je je wachtwoord bent vergeten kun je het opnieuw aanvragen via deze website door aan de ledenkant op leden te klikken.

Zodra je ingelogd bent zie je het vierkante vak met de 9 kleine vierkantjes (de Webapp). Nu kun je alle kleine vierkantjes (tegeltjes) gebruiken door er op te klikken. Verder wijst het zich vanzelf. 

De Webapp op het startscherm van je telefoon

Als je dat wilt kun je nu de Webapp op het startscherm van je telefoon zetten. Dit kan via de 3 bolletjes aan de zijkant van de adresbalk of het vierkantje met de pijl erin. Dit is afhankelijk van wat voor een merk telefoon je hebt. Wanneer je op de bolletjes/het vierkantje klikt, opent zich een schermpje waarin je kunt scrollen. Klik op Zet in beginscherm/startscherm.

Voor hulp kunt u altijd terecht bij communicatie@golfson.nl of IT-team@golfson.nl 

Zie ook onderaan deze pagina voor een uitgebreide beschrijving en handleiding voor installatie.


Wifi-netwerk in het clubhuis

Netwerk is                Golfson-Gast
Wachtwoord is          G@lfG@st

Dit netwerk kun je in het clubhuis, op het terras en rondom de afslag-hut gebruiken.


Documenten

Handleiding voor gebruik en de installatie van de Golfclub Son WebApp Info nieuwe leden gebruik clubsoftware Installeren GCS app -korte handleiding