L'UVA Sons Open

L’UVA Sons Open 2024 

Op zaterdag 17 en zondag 18 augustus 2024 wordt voor de 18e keer het Sons Open gehouden. Iedere golfer wordt uitgedaagd om mee te doen. De winnaar ontvangt de titel ‘Sons Golfkampioen 2024’.

Er is een kampioenstitel te behalen voor zowel dames als heren. Deelname aan het kampioenschap is mogelijk voor iedereen - dus ook voor golfers die niet in Son wonen en/of geen lid zijn van Golfclub Son - die 18 jaar of ouder zijn en in het bezit zijn van een baanpermissie.

We streven naar een 60-40 verdeling tussen spelers van Golfclub Son en overige golfers.

Er wordt gespeeld in 2 categorieën:

Op zaterdag 17 augustus de groep met handicap ˃26

Start vanaf 10.00 uur vanaf hole 1 met interval van 8 minuten. Wedstrijdvorm: Stableford. Er is geen handicapverrekening; wel krijgen alle spelers 18 slagen mee om het spel ook voor hoge handicappers ‘scorevriendelijk’ te houden.

Op zondag 18 augustus de groep met handicap ≤ 26

Start vanaf 10.00 uur vanaf hole 1 met interval van 8 minuten. Wedstrijdvorm: Strokeplay zonder handicapverrekening.

Op beide dagen kunnen maximaal 48 spelers deelnemen aan de wedstrijd (12 flights van 4 spelers). 

Inschrijvers kunnen op de dagen dat de baan open is oefenrondes lopen. Zij die geen lid zijn van Golfclub Son of van de Vriendenpas betalen daarvoor de reguliere greenfee. 

Niet-leden en leden van de vriendenpas kunnen inschrijven door middel van het inschrijfformulier onder dit bericht. Het inschrijfgeld voor de wedstrijd, inclusief buffet op zondag, bedraagt € 47,50 per persoon voor niet-leden zonder vriendenpas en € 27,50 voor leden en voor niet-leden met vriendenpas. U kunt uw inschrijfgeld overmaken middels onderstaande links:                                        

Betaalverzoek voor niet-leden zonder vriendenpas: Https://betaalverzoek.rabobank.nl/betaalverzoek/?id=qa5hWwOBQgi_GYnlUXtsag              

Betaalverzoek voor niet-leden met vriendenpas: https://betaalverzoek.rabobank.nl/betaalverzoek/?id=7gX-_m_4T4KnElQvgkPSvQ

Leden van Golfclub Son schrijven in en betalen via de App van Golfclub Son of via Proware.   Partners van inschrijvers die zelf niet golfen maar wel willen deelnemen aan het buffet op zondag betalen € 27,50. Zij die niet spelen of geen partner zijn van een speler kunnen niet aan het buffet deelnemen. Voor aan het buffet deelnemende partners betaalt u het bedrag via onderstaand betaalverzoek: 

Betaalverzoek voor deelname van partner aan het buffet: https://betaalverzoek.rabobank.nl/betaalverzoek/?id=OqiTTpwfSaWsOHxshwNg_g 

Let op: zowel uw inschrijving aan de wedstrijd als de deelname aan het buffet door uw partner is pas geldig wanneer de betaling hiervan is ontvangen!

De prijsuitreiking zal voor beide categorieën gelijktijdig plaatsvinden op zondag 18 augustus rond 16.30 uur. Aansluitend is er een buffet voor alle deelnemers en eventueel partners. 

Bij gelijke eindscores van de wedstrijd zal een play off gespeeld worden op holes 1, 6 en 7.

Inschrijven is mogelijk tot uiterlijk 10 augustus. Na inschrijving kunt u in geval van verhindering tot 10 augustus weer uitschrijven en ontvangt u uw inschrijfgeld retour. Deelnemers ontvangen kort daarna een mail met hun flightindeling en starttijd.

Adres: Golfclub Son · Sportpark "De Gentiaan" · Rooijseweg 11 · 5691 PA Son · tel 0499-842581

 

Inschrijfformulier L'UVA Sons Open