‹ terug naar alle berichten

Graag uw begrip

Al enkele weken worden wij als golfclub belaagd door vandalen. Vlaggenstokken worden in brand gestoken, cups worden uit de green gehaald en kapot gemaakt en helaas hebben ze nu dus ook weten door te dringen tot onze opslagplaats van de drivingrange ballen. Er zijn grote hoeveelheden driving range ballen gestolen inclusief de emmertjes.

Wij zijn uit alle macht aan het proberen om overal nieuwe drivingrange ballen vandaan te halen maar het lukt helaas maar mondjes maat. Er is een groot tekort aan drivingrange ballen (Corona? China?) dus we proberen nu o.a. bij bevriende clubs toch aan ballen te komen. Daarnaast hebben we een grote partij ballen besteld en hopen deze begin oktober te mogen ontvangen.

Tot die tijd vragen wij u om uw begrip.
Begrip voor het feit dat er dus nog maar weinig oefenballen zijn. Begrip voor het feit dat we het dus daar samen nog even mee moeten doen. En begrip voor het feit dat we u moeten vragen om maar een mandje met golfballen voor uzelf te pakken zodat er voor andere golfliefhebbers ook ballen overblijven.

Alvast heel hartelijk dank voor uw begrip en medewerking en wij hopen met u, dat dit zo snel mogelijk opgelost gaat worden.

Namens het bestuur

Bernadette Holla


Geplaatst op: zaterdag 18 september 2021