‹ terug naar alle berichten

Handicart wedstrijd 20-7-2024

Handicart Toernooi 20 juli 2024

 Ook dit jaar wordt er weer een toernooi gespeeld op onze club waarbij de baten gaan naar de Stichting Handicart. Een unieke Stichting die het mogelijk maakt dat golfers met een beperking van welke aard dan ook kunnen blijven spelen. De karren van de Stichting worden door hen gratis ter beschikking gesteld aan onze club waarbij ook het reguliere onderhoud voor rekening komt van de Stichting.

We zijn heel blij dat we nog steeds 2 karren op onze vereniging hebben maar het wordt wel moeilijker om die te houden, aangezien we nauwelijks aan de jaarlijks geëiste opbrengst komen. Vorig jaar hing het er om en konden we, mede door inspanning van het bestuur, maar net genoeg bij elkaar brengen om aan de limiet van de Stichting Handicart te voldoen. De opbrengsten van ons jaarlijkse handicart toernooi zijn daarbij ook steeds heel belangrijk  Hopelijk lukt het dit jaar beter om de benodigde fondsen bijeen te brengen, hoewel de weergoden tot nu toe niet hebben meegewerkt.

Om deelname aan het geplande toernooi op 20 juli a.s. aantrekkelijk te maken hebben we een aantal aantrekkelijke prijzen kunnen regelen. O.a. hebben we van een aantal clubs uit onze regio een tweetal gratis greenfee kaarten in de prijzenpot, te noemen van De Schoot, Overbrug en 2 kaarten met 50% korting om te kunnen spelen op de Gulbergen. Daarnaast is er voor de winnaars van ons toernooi een prachtige prijs beschikbaar nl deelname aan de regionale wedstrijd van de Stichting Handicart, op 20  september 2024, op Golfbaan Crossmoor, inclusief diner. De Landelijke finale Handicart Trofee wordt gespeeld op 10 oktober 2024 op Golfbaan Anderstein. Hopelijk kunnen die deelnemers zich dan daar ook nog plaatsen voor de landelijke finale-wedstrijd. 

Dit moet toch een mooie stimulans zijn om op dit toernooi in te tekenen en eraan bij te dragen dat we de komende tijd onze karren beide kunnen behouden.

De inschrijving voor deze Greensome wedstrijd staat open vanaf 6 juli 2024.

 Harm Blanken, consul Stichting Handicart GolfSon

Geplaatst op: vrijdag 28 juni 2024