‹ terug naar alle berichten

Aanpassingen van de website www.golfson.nl

Grote Schoonmaak; opruimen en aanpassingen aan de website www.golfson.nl


Onze website is in de huidige vorm alweer 6 jaren in gebruik. In die tijd heeft zich een grote berg data verzameld en zijn er op diverse fronten nieuwe ontwikkelingen geweest. 

Tijd dus voor een grote schoonmaak en ook tijd om de website te moderniseren.  

De nieuwsrubriek is aangepakt en is de verzameling oud-nieuws opgeruimd. Nu wordt er hard gewerkt aan het opschonen van teksten, verslagen en van allerlei foto’s en plaatjes. Ieder wedstrijdverslag bevatte minstens drie foto’s van de gelukkige winnaars, de birdie-scorers, de knallers van de longest en de neary. De actualiteit van deze verslagen en de foto’s is echter verdwenen, opruimen en schoonmaken dus.

De structuur van de website wordt ook aangepakt. Door de aanpassingen van het spelen door corona (starttijden), de aanpassingen van wedstrijden zoals het wegvallen van de NOBRA en de Night Ball, de introductie van de Vriendenpas, de aanpassingen in de IT-systemen en de introductie van de GolfSon WebApp is veel overbodig geworden en is er ook veel bijgekomen.

Daarom wordt het aantal webpagina’s drastisch teruggebracht. 

Een van de eerste aanpassingen hierin is de invoering van een nieuwe webpagina, "starttijden-scorekaarten-wedstrijden-ngf-pas". Deze pagina vervangt de oude pagina’s over de IT-systemen, over het boeken van starttijden en de intro van de Web App. De nieuwe webpagina geeft een korte introductie in de Web App voor starttijden, scores, wedstrijden, de werking van de kiosk, de gegevens om te verbinden met de wifi in het clubhuis en informatie over Proware en het Inzetrooster-programma.

De meest zichtbare wijziging is het verdwijnen van de pagina “Starttijd Boeken”.

Ga nu naar de website -.> Vereniging (in het ledengedeelte) -> starttijden-scorekaarten-wedstrijden-ngf-pas.

Onderaan op deze nieuwe pagina staat een link naar de uitgebreide beschrijving van de Golf Son Web App en hoe die Web App te installeren op je telefoon of tablet.  Mocht dit laatste niet lukken, stuur dan een mailtje naar het IT Team ( it-team@golfson.nl ).

Geplaatst op: vrijdag 15 oktober 2021