‹ terug naar alle berichten

Geen wedstrijdleiding beschikbaar voor Hidden Holes op 27 september 2023

Het is al eerder aangegeven dat de Weco commissie met smart wacht op aanwas van nieuwe commissieleden. Om uiteenlopende reden hebben een aantal deelnemers van de Weco commissie het afgelopen jaar hun deelname aan de commissie opgezegd, waardoor er "personele" problemen zijn ontstaan. Reeds eerder hebben wij een beroep gedaan op de leden van Golfclub Son om toe te treden tot de Weco commissie zodat de organisatie van wedstrijden blijft gewaarborgd. 

Helaas hebben we nu moeten constateren dat we voor het eerst een wedstrijd moeten annuleren. De oorzaak ligt in het feit dat er momenteel onvoldoende commissieleden zijn en de nog aanwezige commissieleden op 27 september niet beschikbaar zijn.

Willen de leden van Golfclub Son verzekerd blijven van deelname aan door de Weco georganiseerde wedstrijden, dan zal het aantal  leden van de Weco commissie snel moeten toenemen. Anders moet er rekening mee worden gehouden dat er in de nabije toekomst meer wedstrijden zullen worden geannuleerd. 

Dus nogmaals een beroep op u allen, treed toe tot de Weco commissie zodat de club verzekerd blijft van de organisatie van interne wedstrijden. Bij voorbaat dank!!

Weco

Geplaatst op: dinsdag 29 augustus 2023