‹ terug naar alle berichten

KRUIJSWIJK MAKELAARDIJ Clubkampioenschap Strokeplay 2023

Herinnering:

KRUIJSWIJK MAKELAARDIJ Clubkampioenschap Strokeplay 2023 

In het weekeinde van 2 en 3 september vindt het Kruijswijk Makelaardij Clubkampioenschap Strokeplay 2023 voor dames en heren plaats. 

Inschrijven hiervoor is nog mogelijk tot en met maandag 28 augustus 18.00 uur. 

Dames en heren spelen in een afzonderlijk klassement. Het kampioenschap gaat over totaal 54 holes in 2 dagen. De wedstrijd is niet Qualifing en er vindt geen handicap verrekening plaats. Men hoolt altijd uit, waarbij alle slagen worden genoteerd.

Na 27 holes gaan de beste 12 dames en beste 12 heren door naar zondag 3 september voor de laatste 27 holes. Evenals vorig jaar is er ook weer de “Troostfinale”, deze finale wordt gespeeld door de deelnemers die zijn geëindigd op de 13e tot en met de 18e plaats.

Nieuw dit jaar is dat er naast bovengenoemd Kampioenschap een  SENIORKAMPIOENSCHAP 65+ wordt gespeeld, deze vindt doorgang bij minimaal 10 deelnemers. Dit kampioenschap gaat over totaal 36 holes in 2 dagen. De wedstrijd is niet Qualifing en er vindt geen handicap verrekening plaats. Men hoolt altijd uit, waarbij alle slagen worden genoteerd. Na 18 holes gaan de beste 6 dames en beste 6 heren door naar zondag 3 september voor de laatste 18 holes.

Echter iedereen is vrij in zijn keuze voor welk kampioenschap men kiest.

De prijsuitreiking vindt plaats, onder het genot van een hapje, op zondag 3 september omstreeks 15.00 uur!

 WECO

Geplaatst op: maandag 21 augustus 2023